Kabaret

Kabaret

DANMARKSPREMIERE PÅ NY KABARET


Vi er i fuld gang med at foreberede vores nye kabaret


Et slag for det gode humør


der får premiere i Magion i Grindsted

Fredag d. 27. august 2021.


Derefter forestillinger både den 28 og 29. august.

Kabaren fortsætter i samme stil som vores succes-forestilling Maggiduddi og jeg med fler. Og med samme besætning og instruktør som til vores første kabaret. 

Der bliver igen mulighed for masser af gode genhør med kendte revysange, sjove optrin, monologer og alt hvad der skal til for at blive godt underholdt i et par timer. Der er noget at glæde sig til


MAGGIDUDDI OG JEG MED FLER.


En nyskreven kabaret-forestilling der havde Danmarkspremiere i Magion i Grindsted den 21. august 2020. 


Til denne forestilling og udgave af vores fortælling om revysangens historie er vores kabaret-hold udvidet med nogle super dygtige folk. Med på scenen er foruden Birgitte Antonius også Frederik Brorson og Neklas Klausen og orkestret er udvidet med Brian Svendsen. 

Instrukstør på stykket var den profesionelle og revyerfarne Kim Brandt. 

Stykket er skrevet af vores egen Birgitte Antonius. 


Forestillingen er en helt anden type forestilling end de kabaret-koncerter som duoen og trioen laver.

I denne forestilling bliver der naturligvis genhør med mange danske revyviser fra tidligere og helt op til i dag. Et nostalgisk tilbageblik, men med et nutidigt og humoristisk udtryk.
Kabareten er så heldig at have kapelmester John Skou til at stå i spidsen for både den musikalske og historiske del af forestillingen. Men kan han få lov til at præsentere flere års forskningsarbejde i dansk revyhistorie, når scenen indtages af tre sprælske revyskuespillere, der hver især glæder sig til at fremføre netop deres revyviser og få publikums uddelte opmærksomhed?


Mød frem og få svaret i denne forrygende forestilling hvor der er garanti for både latter, skønne viser og masser af nostalgi