CV


Birgitte Antonius er uddannet pianist med hovedfag i musikformidling fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun bruger til daglig sin tid på sang, musik, teater og musikformidlingsprojekter i alle afskygninger. Har tidligere undervist i klaver og drama på Tønder og Varde kulturskoler.

Nu er arbejdet i Revysangens genklang blevet fuldtids. Med planlægningsarbejde med både Grindsted-revyen, Den gamle grammofon og duoen kan timerne hurtigt blive brugt.

Med duoen rejser hun sammen med John Skou land og rige rundt. Koncerterne er meget populære og duoen optræder i alle samme sammenhænge.

Lige fra  Kulturhuse, biblioteker, Ældresagens afdelinger, Musikhuset Aarhus og Revymuseet på Frederiksberg for blot at nævne nogle af de scener, som duoen har besøgt det seneste års tid.

Revysangens Genklang har specialiseret sig i revyviser fra de sidste 100 års danske revyer. Netop revyviserne er Birgittes hjertebarn, hvor formidlingen af tekst og musik er det væsentlige.


John Skou er uddannet fra Syddansk musikkonservatorium og er en virkelig alsidig musiker der kommer vidt omkring.

Til daglig underviser han i bas, guitar og sammenspil i Billund kulturskole.

Men derudover spiller han med til et hav af arrangementer i alle afskygninger.

Med enten bas eller klaver har han spillet med til Arne Lundemanns sommercabaret, revyforfatter Leif Fabricus egne viser, har spillet med i den lille havfrue på Fredericia teater, spillet til en masse forskellige musicals og revyer rundt i landet for blot at nævne et lille fåtal af de adskillige arrangementer han har været med til.

Med revysangens genklang har han sammen med Birgitte Antonius fået en drøm til at gå i opfyldelse om at give de mange flotte og vidunderlige revyviser nyt liv og fortælle revysangens spændende historie.

Arbejdet i Revysangens genklang er også for Johns vedkommende blevet fuldtids. Med både Grindsted revyen, Den gamle grammofon og duoen er der nok at holde styr på med planlægning og udarbejdelse af nye ideer og projekter.  Derudover kommer naturligvis de mange koncerter som bliver spillet over hele landet. 

John spiller klaver og er den der kæder koncerten sammen med spændende historier og anekdoter når duoen optræder. I Den gamle grammofon og Grindsted revyen er det bassen der bliver spillet på. 


Hvem er vi