Vol. 2

Vi er rigtig glade for nu at kunne præsentere vores nye vol.2 rejse i den danske revysangs historie. En opfølger til vores succesfulde vol. 1.


Igen bliver det med nedslag i den store skattekiste af fantastiske revyviser og igen vil det blive kædet sammen af historiske facts samt anekdoter om sangene. Men denne gang med endnu større spændvidde end i vores vol.1


Hvordan lød en af de første revyviser da den blev fremført i Danmarks første revy nytårsaften 1850 og hvilken revyvise fra 2017 er måske på vej til at blive en ny revyklassisker. Ja det er nogle af de svar man vil få i vores vol. 2.


Der vil både være kendte sange som man kan synge med på men der vil også være sange der måske er knap så kendte. Sjove viser og lidt mere eftertænksomme viser som jo også er en del af revyen.


Der vil bl.a være sange af Liva Weel, Osvald Helmuth, Arthur Jensen, Clara Østø, Bodil Udsen, Kirsten Walther, Birthe Kjær, Dirch Passer, Grethe Sønck, Lisbeth Dahl, Leif Maibom og Trine Gadeberg. 


Og i forhold til vol. 1 vil denne koncert også indeholde revyviser fra de seneste års revyer. Sange med stor kvalitet der fortjener at komme ud i bredere sammenhæng og måske på et tidspunkt bliver en ny revyevergreen. 


Koncerten varer ca. 2 x 45 minutter. 


Vol. 2